De 5 grappigste momenten in de serie Suits

 

 

 

Bron

 

Wat is Suits?


Suits is een serie die draait om de medewerkers van een bepaald advocatenkantoor.

Naar mijn idee had half Nederland de serie al lang en breed gezien, want op social media zag ik het wel eens voorbij komen. Aanvankelijk dacht ik er niets aan te zullen vinden. De advocatuur sprak mij gewoon niet aan.


Wat zorgde ervoor dat ik tóch ging kijken?


Na het zien van een documentaire over Prince Harry en zijn grote liefde Meghan Markle, was ik benieuwd naar haar acteertalent. Zij speelde een van de hoofdrollen in de serie Suits.

Onlangs heb ik alle 9 seizoenen bekeken. Dat klinkt veel he! Toch viel dat achteraf gezien mee.
Soms moest ik (hard) lachen. Al leek het personage Louis Litt aanvankelijk een - hoe zeg ik dit netjes - niet zo aardige meneer, al met al zorgde hij voor de meest hilarische momenten.De 5 grappigste momenten in de serie Suits


  1. Hij nam Mike mee voor een modderbad, waarbij Mike ongewenst een bepaalde beeld op zijn netvlies kreeg die hij liever niet had gezien.

  2. Het moment dat Louis een koppel helemaal verrot scheldt, terwijl hij in een andere ruimte had moeten zijn. Ofwel die man en vrouw zijn niet wij hij dacht dat zij zouden zijn.

  3. Tijdens therapie concludeerde Louis in een relatie met Harvey te zitten. (Relatie is een breed begrip, Louis!)

  4. Zijn Harvey imitatie was om te gieren! Alleen al die pruik, waarvan Donna perplex stond. Om nog maar te zwijgen over zijn actie in het restaurant.

  5. Als Louis Kathryn te grazen neemt, pakt zij hem genadeloos terug bij een toegangspoortje. Daarna doen ze wel lief tegen elkaar hoor.
Wat ik ook een leuk moment in de serie Suits vind:

Louis droeg op zijn bruiloft een Jaquet en toen zei Harvey Specter: “Het is geen Royal wedding!”
Dat was uiteraard een knipoog naar de bruiloft van ‘hun’ Rachel, ofwel Meghan, waar de cast bij aanwezig was.Wat ik algeheel van de serie Suits vind?


Suits vind ik een leuke ‘dramedy’ (drama en comedy samengevoegd), zoals de acteur die de rol van Mike vertolkte het zelf noemde in een interview door Larry King. De vele serieuze momenten in de serie worden afgewisseld met romantiek en een gezonde dosis humor. De verschillende karakters vormen samen een soort van familie. Meghan en alle anderen acteren geweldig. Ik mis hen en de serie nu al!
Mocht u de serie Suits nog niet gezien hebben:


Momenteel is deze nog te zien op Netflix.

Bekijk meer:


Kijktips