Spaghetti met ei en kerriesaus | Recept


Kerrie, de een houdt ervan, de ander vind het niet zo lekker. Ik vind het heerlijk!
Pasta ook, dus dit vind ik een lekkere combinatie.
Het fijne aan pasta is, dat er ontzettend veel mee gevarieerd kan worden.


Ingrediƫnten per persoon:

  • 1 gekookt ei
  • 70 gram spaghetti
  • 1 eetlepel boter
  • 1/2 ui
  • 3 champignons
  • 1/2 eetlepel kerrie
  • 1/2 bouillonblokje
  • 1 afgestreken eetlepel maizena
  • 150 centiliter water 
  • 1 cupje koffiemelk
  • maggie
  • peper
  • zout

 

Bereiding:

  1. Snijd de ui in ringen
  2. Snijd de champignons in plakjes
  3. Bak de uiringen met de champignonplakjes in boter en kerrie
  4. Vijf minuten zachtjes bakken laten.
  5. Het water langzaam erbij gieten
  6. Bouillonblokje erbij, kort laten doorkoken
  7. Meng de maizena met de koffiemelk
  8. Bind de kerriesaus daarmee
  9. Strooi er naar smaak wat maggie en peper in
  10. Spaghetti koken volgens verpakking
  11. Afgieten en in een schaaltje leggen
  12. Ei pellen en in schijfjes snijden
  13. Leg ze aan een kant op de spaghetti
  14. Giet de saus ernaast over de spaghetti

Eigen foto
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerd:

 

(Linkjes openen op Yoors. De eerste link onder "Gerelateerd" is van een andere blogger.) 



Bekijk meer

Recepten