Kerrie, de een houdt ervan, de ander vind het niet zo lekker. Ik vind
het heerlijk!
Pasta ook, dus dit vind ik een lekkere combinatie.
Het
fijne aan pasta is, dat er ontzettend veel mee gevarieerd kan worden.
Ingrediƫnten per persoon:
- 1 gekookt ei
- 70 gram spaghetti
- 1 eetlepel boter
- 1/2 ui
- 3 champignons
- 1/2 eetlepel kerrie
- 1/2 bouillonblokje
- 1 afgestreken eetlepel maizena
- 150 centiliter water
- 1 cupje koffiemelk
- maggie
- peper
- zout
Bereiding:
- Snijd de ui in ringen
- Snijd de champignons in plakjes
- Bak de uiringen met de champignonplakjes in boter en kerrie
- Vijf minuten zachtjes bakken laten.
- Het water langzaam erbij gieten
- Bouillonblokje erbij, kort laten doorkoken
- Meng de maizena met de koffiemelk
- Bind de kerriesaus daarmee
- Strooi er naar smaak wat maggie en peper in
- Spaghetti koken volgens verpakking
- Afgieten en in een schaaltje leggen
- Ei pellen en in schijfjes snijden
- Leg ze aan een kant op de spaghetti
- Giet de saus ernaast over de spaghetti
|
Eigen foto |
Gerelateerd:
-
Recepten uit de Italiaanse keuken
Een overzicht van recepten uit de Italiaanse keuken, met overwegend veel pasta-recepten!
Naast spaghetti ook andere soorten.
-
Receptenoverzicht van mij
Overzicht van recepten per categorie, die ik ooit op Yoors heb gepost.
(Linkjes openen op Yoors. De eerste link onder "Gerelateerd" is van een andere blogger.)