Recepten uitproberen

 

Eigen foto van Knoflookaardappelen uit de oven

Vaak iets anders uitproberen, dat doe ik graag. Dat geldt voor heel veel dingen, zoals:

  • verschillende plekken om op vakantie te gaan,
  • een heel andere route wandelen,
  • iets nieuws op creatief gebied doen,
  • een nieuw recept uitproberen.

Dat laatste wil ik in deze post onder de aandacht brengen.
Zoals velen weten, zijn er veel (en dan bedoel ik echt HEEL veel) recepten zijn online te vinden.

Hoe leuk is het om 'weer eens wat anders' op tafel te zetten in plaats van vaak hetzelfde.

Hoe fijn is het voor degene die het recept publiceerde, om te vernemen dat het goed gesmaakt heeft en voor herhaling vatbaar is. Diegene ook te bedanken voor desbetreffend recept. Doe jij dat ook wel eens?

Zo nu en dan probeer ik een recept van een ander uit. Vaak plaats ik - als een recept beviel - een foto van het gerecht op social media en tag degene die het recept plaatste.

Op Yoors staan er trouwens ook een heleboel (hint). Een aantal recepten die ik (zowel van Yoorsleden als buiten Yoors) al heb uitgeprobeerd heb ik in een overzicht geplaatst. Bedoeld als tip voor anderen en als 'naslagwerk' voor mezelf. Want ik hou graag het een en ander overzichtelijk.
Zo kan ik al dat lekkers nóg eens maken!

Benieuwd naar dat overzicht?

Je kunt het hier bekijken.

 

 

Bekijk meer